Szpari

2022.08.15. 11:00

A tizenötödik másodpercben dőlt el a Spartacus meccse – videó

A továbbra is gólképtelen Nyíregyháza Spartacus 1–0-ra kapott ki Siófokon a labdarúgó NB II. 3. fordulójában.

A fehér mezes nyíregyháziak még nem szereztek gólt a bajnokságban

Fotó: Somogyi Hírlap

Az első két forduló után egyértelmű volt, hogy a Nyíregyháza Spartacusnak a támadásain kell javítania ahhoz, hogy mérkőzést nyerjen. Az első két fordulóban megvoltak ehhez a Szpari helyzetei, ám a Győr és főleg a Haladás ellen óriási lehetőségeket puskázott el, így mindkét mérkőzésen 1–0-ra kikapott.

Nos, nem sokat változott a forgatókönyv Siófokon sem, a piros-kékek az NB II. 3. fordulójában is 1–0-s vereséget szenvedtek, ám ezúttal igazán nagy gólszerzési esélyei sem voltak.

– Nehéz mit mondani, amikor a tizenötödik másodpercben hátrányba kerültünk, aztán hiába birtokoltuk többet a labdát, a kapura veszélytelenek voltunk – értékelt Balogh Zoltán, aki az eltiltott Feczkó Tamás helyett Márton Istvánnak közösen irányította a nyíregyháziak. – Lehetőségeink adódtak, de tiszta helyzetet nem tudtunk kidolgozni. Továbbra sem tudunk gólt szerezni.

Három forduló után a nyíregyházi az egyetlen csapat az NB II.-ben, amelyik még nem szerzett gólt. A Szpari szerdán Sényőn folytatja bajnoki szereplését a Soroksár ellen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában