Szpari

2022.08.15. 16:21

Edzőt vált a Nyíregyháza Spartacus

A nyíregyházi együttes az első három bajnoki meccsén gólt sem szerezve kapott ki.

Huszák Géza (balra) váltja Feczkó Tamást (jobbra)

Fotó: Dodó Ferenc

Három forduló, nulla szerzett gól és nulla szerzett pont. Nem múlt el következmény nélkül a Nyíregyháza Spartacus rossz kezdése, az NB II. -es klub vezetése hétfőn úgy döntött, a szerdai, Soroksár elleni mérkőzésre már nem Feczkó Tamás, hanem a szakmai igazgató, Huszák Géza készíti fel a csapatot. 

– Mind a nyári felkészülés, mind az új igazolások egy olyan jövőképet festettek, mely mellett joggal bízhattunk a sikeres idénykezdetben – idézi a klub honlapja Kósa Árpád ügyvezetőt. – Az utolsó két felkészülési találkozón és az első három őszi bajnokin viszont képtelen volt a csapat gólt szerezni. A bajnokság előtt mind a szakmai stáb, mind a játékosok véleménye az volt, hogy ez a keret reálisan tűzheti ki célként az 1-5. hely megszerzését, azonban ezt a rossz sorozatot látva lépni kellett. Mivel szerdán már újabb bajnokit játszik a Szpari, ezért olyan szakvezető jöhetett csak szóba, aki jól ismeri a keretet, ezért a tavaly a második csapattal bajnoki címet szerző Huszák Géza mellett tette le a voksát a klubvezetés. Feczkó Tamásnak szeretnénk megköszönni a munkáját, és további sok sikert kívánunk neki a jövőben.

Feczkó Tamás nyíregyházi szakember, a szurkolók régóta vártak rá, hogy a korábban az MTK-t és a Balmazújvárost is élvonalba juttató tréner a Szpari vezetőedzője legyen. A piros-kék klub 2021. októberében nevezte ki őt. Regnálása alatt 29 bajnokit játszott a csapat, ebből 8-at megnyert, 6 döntetlent ért el és 15-ször vereséget szenvedett. Négy alkalommal eltiltás miatt nem ülhetett a kispadon. A Spartacus az előző idényben az NB II. 10. helyén végzett, az új szezon első három meccsén 1–0-ra kapott ki a Győr, a Haladás és a Siófok ellen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában