Ingatlan

2022.09.24. 08:00

A hét nyaralója: irány Tiszalök és az Erőmű üdülőtelep!

43 millió forintért kínálják eladásra Tiszalök közvetlen vízparti egyik nyaralóját. Már csak a légifotókért is megéri a kattintás! De persze a szuper ingatlan is megéri a rászánt pár percet…

“Tiszalök, közvetlen Tisza melletti nyaraló, stéggel eladó. A telek 296 m2, az épület tégla építésű, pince, földszint, tetőtér beépítéssel, nagyon szép állapotban Tiszalök legszebb partszakaszán. Pinceszint 40 m2, elsősorban tárolásra alkalmas, földszint nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, közlekedő 44 m2, terasz 30 m2, tetőtér hálószobákkal 32/22 m2. 

 

Fűtés kandallóval vagy elektromos radiátorokkal lehetséges, melegvíz ellátás villanybojlerről, hűtés klímákkal megoldott. A terasz a Tiszára néz, fákkal árnyékolt, az udvaron kemence is található. 

 

Parkolás a telek előtt árnyékos helyen vagy az udvaron is megoldható. Az út télen-nyáron jól járható, biztonságos partszakasz. A stég bérleti joggal rendelkezik, melynek költsége évi 14.000. Ft. [...]”

 


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Címkék#ingatlan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában