Nyíregyháza

2022.10.04. 15:20

Kétségbeesetten magyarázkodik Szabó Zsófi

Szabó Zsófinak egy ideje nem túl szerencsés a magánélete, ugyanis válása után a gyorsan jött kapcsolata is hamar végetért Shane Tusuppal. Azóta nem tudni, hogy van-e újabb férfi az életében, de az eddigiek alapján nem valószínű, hogy készen áll egy újabb kapcsolatra.

Forrás: origo

Egy hete ünnepelte születésnapját Szabó Zsófi, akiben lehet most tudatosult, hogy újabb egy évvel lett idősebb és egyedülálló anyaként neveli a kisfiát. Bár az egykori sorozatszínénsző a viharos szakítása óta a munkába temetkezik, vagy futással próbálja felvidítani magát, ezekkel nem tudja pótolni, hogy nincs mellette társ.

Legutóbbi posztjában valószínű erre utalhatott egy idézettel, mellyel valószínű magát ámítja a jelenlegi helyzetben. Az angol nyelven írott idézet magyarul annyit tesz:

Túl áldott vagyok a stresszhez. A boldogság nem odakint, hanem benned van

- írta Szabó Zsófi legutóbbi bejegyzésében, mellyel azt állítja, hogy egyedül boldogabb és a rosszindulatú megjegyzések sem érdeklik, nem idegeskedik ezek miatt.

Forrás: Origo

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában