Sínen volt

2023.02.05. 10:54

Karácsony Gergely nevetséges takarékoskodással büszkélkedik

Igazán fontos hírt jelentett be Karácsony Gergely főpolgármester a közösségi oldalán: a főváros első embere azzal dicsekedett, hogy vonattal utazott egy brüsszeli konferenciára, ezzel pedig " egy kis pénzt spórolt az önkormányzatnak."

Karácsony Gergely főpolgármester beszél a Deák Ferenc tér és a Ferenciek tere felújított metróállomások átadásán, a 3-as metró vonalán a Deák Ferenc téri metróállomáson 2023. január 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A Magyar Nemzet szúrta ki Karácsony Gergely dicsekvő posztját. 

Egy konferenciára utazom Brüsszelbe. Vonattal. Spórolok néhány mázsa szén-dioxidot a bolygónak és egy kis pénzt az önkormányzatnak. 

– írta a fotója szerint nagyon elégedett és mosolygós főpolgármester. 

A megtakarítás azonban potom, mivel a legolcsóbb Budapest–Brüsszel oda-vissza repülőjegyek 70-80 ezer forint közötti összegbe kerülnek, míg ugyanezekkel a feltételekkel egy vonatjegy ára 22 800 forint. 

A  legolcsóbb, last minute repülőjegyek már 11 ezer forintért is elérhetőek Belgium fővárosába – hívja fel a figyelmet a cikk, amit itt lehet elolvasni

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában