Nagyecsed

2023.05.27. 12:30

Nem ünnepelte meg a család Bódi Margó születésnapját - ez áll a háttérben

A Bódi család szereti megadni a módját a fontos családi eseményeknek, Margó azonban idén kimaradt a jóból.

Fotó: Bódi család

A Bódi család tagjai a nagyobb ünnepekkor, mint amilyen a húsvét vagy a karácsony mindig összegyűlnek, de a szülinapokról, névnapokról, évfordulókról sem feledkeznek meg. Éppen ezért kissé furcsa, hogy a család egyik legtiszteletreméltóbb tagjának az egészségére idén nem koccintottak.

"Se torta, se semmi"

Bódi Margót a fiai, a menyei és az unokái is imádják, részben mert ő is így viszonyul hozzájuk, ennek ellenére néhány szóbeli köszöntésen kívül másképp nem emlékeztek meg a születésnapjáról.

Idén nem volt szülinapom, se torta, se semmi…

- kezdte Margó a Borsnak és elmondta, több oka is volt annak, hogy így történt.

Hamarosan egy új műsorral jelentkezünk, aznap reggel 7 órától este 9-ig forgattunk

- magyarázta szűkszavúan Bódi Guszti felesége a Borsnak.

Azt hihetnénk, hogy talán bepótolják majd az elmaradt szülinapozást, de ahogy azt megtudtuk, erre biztosan nem kerül sor.

Nem fogjuk bepótolni. Nem tervezzük, hogy lesz parti és a torta is elmarad. Egy 61 évesnek már minek szülinap?

Nem vagyok már húsz éves, hogy mosolyogjak a torta láttán. Persze ha kaptam volna, biztos örültem volna neki, de vannak ennél fontosabb dolgok is az életben… - tette hozzá.

@bodimargo Fogadjátok sok szeretettel a legújabb dalomat! ❤️#bodiguszti #neked #foryou #nekedbe #fy ♬ eredeti hang - Bódi Margó

Mivel némi szomorúságot is felfedezni véltünk a hangjában, arra is kíváncsiak voltunk, ennek fényében hogyan viszonyul az idő múlásához.

- 61 lettem, jól viszonyulok hozzá. Szerencsére nem érzem, hogy ennyi vagyok, tudok dolgozni, jövök-megyek. Az idő az sajnos múlik, de könnyen veszem az akadályokat. Jól érzem magam a bőrömben és úgy gondolom, hogy ez még jó darabig így is lesz - jegyezte meg bizakodva, s még nem tudja, jövőre hogyan alakul majd a születésnapja.

Forrás: Bors

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában