Ünnep

2022.05.22. 18:10

A gyerekeknek is szólt a Bogyiszlói Falunap

Két napon át ünnepelt a település a Bogyiszlói Falunapon, látogatták a kirakodó vásárt, a szabadtéri kiállítást, a nyitott Tájházat, Kiss Lajos festménykiállítását, volt ugrálóvár, kéziműves foglalkozás, arcfestés, tűzoltó bemutató.

B. M.

Nagyon élvezték a gyerekek a habparty-t (Fotó: Makovics K.)

A Művelődési Házban pénteken borverseny zajlott, később a Barbária koncertezett, majd Retro party vette kezdetét Pike Dj-vel. A szombati motorostalálkozó után a Csurgó Zenekar adott gyermekműsort. Volt birkapörkölt főzőverseny, nóta és operett műsorral fellépett Szécskay Ildikó és partnere, a Bogyiszlói Hagyományőrző Egyesület és zenélt a Bogyiszlói Zenekar, valamint a Hangszerelem Band,  az estét pedig Szabó Ádám koncertje és az utcabálozókat felpörgető Főnix Boys zárta.

Rikker Anita Márta szervező lapunknak elmondta, az idei falunap egybeesett a Testvértelepülési Találkozóval. Négy delegáció érkezett Székelyföldről Csernáton és Csíkcsicsó településről, a vajdasági Ada-Törökfalu községből és németországi Schlitz településről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában