Kábítószer

2022.06.28. 07:29

Otthonában árulta a drogot a 21 éves díler

A bíróság letartóztatta azt a 21 éves szekszárdi férfit, aki a gyanú szerint huzamosabb ideje abból élt, hogy új pszichoaktív anyagot és kábítószert árusított.

TEOL

Új pszichoaktív anyagot és kábítószert árusított. (Fotó: police.hu)

A szekszárdi rendőrök információval rendelkeztek arról, hogy egy 21 éves helyi lakos 2021 tavasza óta jellemzően otthonában fogadja ügyfeleit, akiknek rendszeresen új pszichoaktív anyagot és kábítószert ad el - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. 

(Fotó: police.hu)

A nyomozók az információk alapján eljárást indítottak. A zsaruk a több hónapig tartó nyomozás során számos fogyasztót hallgattak ki, és terhelő bizonyítékot gyűjtöttek. Ennek eredményeképpen a múlt héten szekszárdi otthonában elfogták a 21 éves férfit, akihez éppen akkor is érkeztek vásárlók.

(Fotó: police.hu)

Az elfogott terjesztőt kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. A lakásán tartott kutatás során számos bizonyítékot, növényi törmelékeket és a csomagoláshoz szükséges anyagokat is lefoglaltak. 

(Fotó: police.hu)

A férfi tagadta bűnösségét, de vallomást nem tett. A dílert őrizetbe vették, és előterjesztésük alapján az ügyészség indítványozta letartóztatását. A Szekszárdi Járásbíróság pedig június 24-én letartóztatta a 21 éves férfit, aki a tárgyalás után börtönbe került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában