Rendőrségi összefoglaló

2022.06.29. 10:20

Súlyosan megsérült a motoros a balesetben

Egy súlyos sérüléses, egy könnyű sérüléses és három anyagi káros baleset történt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén június 28-án egy súlyos sérüléses.

TEOL

Fotó: Molnár Gyula

Személyi sérüléses baleset történt június 28-án dél körül Pakson. Egy 42 éves szekszárdi férfi közlekedett autóval a Dózsa György úton a Szent István tér felől a 6231-es számú út irányába. A kereszteződéshez érve a "Kötelező haladási irány" közlekedési jelzőtáblát figyelmen kívül hagyva balra kanyarodott. A neki jobbról, a 6231. számú úton segédmotoros kerékpárral közlekedő nő a kocsi jobb oldalának ütközött. A balesetben a 61 éves helyi asszony súlyosan megsérült - írja a police.hu.

Fotó: Molnár Gyula

Személyi sérüléses baleset történt június 28-án 22 óra 21 perckor az 5112-es számú úton Tolna-Mözs közelében. Egy 30 éves moldáv férfi közlekedett egy VW Sharan típusú autóval kilenc utassal Szekszárd irányából Tolna irányába, amikor a 19+650 kilométerszelvényhez érve hirtelen balra kormányozta a kocsit és az árokba hajtott. A sofőrön kívül az egyterűben kilenc fő migráns utazott, akik közül öten könnyebben megsérültek.

A rendőrök kedden elfogtak egy főt, aki ellen körözés volt érvényben, őt őrizetbe vették.  Továbbá előállítottak hat főt. A szolgálatban levő állomány tagjai három szabálysértési és két büntető feljelentést tettek. Az egyenruhások öt biztonsági intézkedést hajtottak végre.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában