Választás

2022.07.02. 09:30

Kollár Máté édesapja nyomdokaiba kíván lépni

Folytatni azt a munkát, amit édesapja elkezdett. Ez Kollár Máté általános célkitűzése. Alsónána polgármesterjelöltje ugyanakkor a részleteket tekintve igen széles merítéssel kíván tevékenykedni. Erről meggyőződhettek mindazok, akik pénteken délután a település rendezvényterén megjelentek a jelölt lakossági fórumán.

Szeri Árpád

Kollár Máté (k) Potápi Árpád Jánossal (j) és Orbán Attilával a fórumon. Fotó: Makovics Kornél

Kollár Máté, a közelmúltban elhunyt Kollár László polgármester fia, édesapja nyomdokaiba kíván lépni és gyakorlatilag kész programmal állt a közönség elé. Azt is megemlítette, hogy örömmel vállalja azt a pártcsaládot, a Fidesz-KDNP-t, melynek színeiben néhai édesapja is tevékenykedett. Miután köszöntötte a vendégeket – így Potápi Árpád János államtitkárt, országgyűlési képviselőt, valamint Orbán Attila és Zsikó Zoltán megyei közgyűlési alelnököket –, összefoglalójában egyebek mellett kitért a településfejlesztéssel kapcsolatos tennivalókra, valamint a közösség építés feladataira.

Potápi Árpád János többek között megjegyezte, hogy igen gyakran járt Alsónánán, beszélgetve és egyeztetve különböző fejlesztésekről néhai Kollár Lászlóval. Kijelentette, hogy a településre a jövőben további fejlődés vár. Hangsúlyosan említette, hogy a polgármesterjelölt által is a fő célkitűzések közé sorolt közösségépítés valóban a legfontosabb tennivaló; és ez a helyi szándék egybecseng a kormány gyakorlatával. 

– Kollár Máté azon döntése, hogy indul a polgármester választáson, olyan emberi kiállás, melyre kevesen képesek – mutatott rá az államtitkár. – Már most gratulálok neki, hogy vállalta ezt a feladatot és nagyon bízom benne, hogy támogatókra talál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában