Baleset

2022.07.04. 08:56

Teljesen lezárták a 6-os utat: ittas autós okozott balesetet

Ittas autós okozott balesetet hétfőn 5 óra körül a 6-os számú főút 109-es kilométerszelvényében, Pakson.

Fotó: TMRFK

Egy autó eddig ismeretlen okból letért az útról, szalagkorlátnak, majd két szemből érkező kocsinak ütközött és felborulva az út közepén állt meg – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. A helyszínelés és műszaki mentés idejére az utat a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat elterelik. Szekszárd felől az OMW kútnál a Táncsics Mihály utca irányába, míg északról az Erzsébet szállónál a Dózsa György utca irányába lehet kerülni.

Fotó: TMRFK

Frissítés (9:15): Egy esztergomi férfi Mohácsról igyekezett hazafelé, amikor feltehetően ittasságából adódóan elveszítette uralmát az általa vezetett autó irányítása felett, és a szalagkorlátnak ütközött, majd felborult. Szemből érkezett két kocsi, melyek vezetői észlelték a balesetet, ezért vészfékeztek, azonban a hátul közlekedő autós az előtte lassítónak ütközött. A felborult autó az úton fejtetőn csúszva a szemből érkező másodikként megálló autó bal oldalának csapódott. 

A szonda a balesetet okozó sofőrnél pozitív értéket mutatott, ellene büntetőeljárás indul a Paksi Rendőrkapitányságon. A balesetben senki nem sérült meg.

A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, a forgalom ismét zavartalan.

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában