Tűzoltók

2022.08.19. 21:48

Méretes fa dőlt a viharban az úttestre Dombori közelében

Úttestre dőlt egy fa a viharos időjárásban a faddi elágazó és Dombori közötti útszakaszon pénteken a kora esti órákban.

A képet köszönjük olvasónknak, Vas-Guld Zsuzsannának.

A méretes fa keresztben dőlt az úttestre így akadályozva a közlekedést – derült ki olvasónk Facebookon közzétett bejegyzéséből. Mint azt a kép és a poszt közzétevője tudatta, a tolnai önkormányzati- és a faddi önkéntes tűzoltók mindössze tíz perc leforgása alatt eltávolították a kidőlt fát az úttestről, így gyorsan megindulhatott a forgalom.

Mint azt megírtuk, nem sokkal korábban villám csapott egy tizenöt-húsz méter magas fába Nagyszokolyon. A lehulló lombkorona begyújtotta a fa alatt az avart. 

Ugyancsak megírtuk, az Országos Meteorológiai Szolgálat péntekre és augusztus 20-ra, szombatra is két-két figyelmeztető jelzést adott ki a várható viharos időjárás miatt. 

A szervező Babits Mihály Kulturális Központ közölte, a zivatarok és felhőszakadások veszélye miatt fedett, zárt helyen tartják meg Szekszárdon augusztus 20-án a Béla király térre estére meghirdetett programokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában