Ingatlanajánló

2022.09.26. 19:10

A hét ingatlana: egy igazi gyöngyszem Szálka szélén!

A 120 millió forintért kínált, tágas, 190 nm-es szépség fotóira az azúrkék, igéző kályha miatt kattintottunk. Aztán tovább pörgettük a képeket… Jöjjön egy szerelem-ház és telek: most!

TEOL (Ingatlanbazár.hu)

A 190 nm-es szépség fotóira az azúrkék, igéző kályha miatt kattintottunk. (Fotó: ingatlanbazár.hu)

„Egy igazi gyöngyszem a Tolnai Dombság festői környezetében Szálka településen. 680 m2 telken fekvő 190 m2 lakótérrel. Ami a tulajdonos remek ízlésének köszönhetően nagy terekkel külön magánszférákkal kialakított otthont teremt jelenlegi és majdani tulajdonosok részére egyaránt. Alsó szinten 60 m2 télikerttel, nagy konyha-ebédlő, nappali és egy háló valamint zuhanyzós fürdőszobával, felső szinten további két hálószoba, dolgozószoba és fürdőszoba lett beépítve igény szerint további terjeszkedési lehetőséggel. 

A családi ház hűtéséről az építészeti kivitelezése és a természet gondoskodik (nyáron a fák árnyéka, és a falazat biztosítja). Télen a padlófűtés, és a falfűtés, valamint kandalló, és sparhelt is szolgáltatja a kellemes hőérzete, ami a mai rezsik mellett is benne marad a kedvezményes elszámolásba, még a mérete ellenére is! 

Az ingatlant körülölelő természet igazi meghitt nyugodt helyet biztosít a napi teendők utáni aktív és passzív pihenésre egyaránt. Az udvaron további fedett terasz, ásott kút, és egy ki konyhakert is megtalálható. Valamint további fejlesztési lehetőség amely már előkészített állapotban várja új tulajdonosait. Ide csak a bőröndöt kell hozni. Szinte azonnal költözhető, tehermentes! Valamint alku nélkül komplett berendezéssel is megvásárolható. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában