Hajdan

2022.11.27. 18:10

Megszűnt a fuvarozók blokádja Szekszárdon

Hajdan című sorozatunkban ismét visszatekintünk a régmúlt idők érdekességeire, fontos eseményeire Tolna megyéből.

Szeri Árpád

Illusztráció: Shutterstock

25 ÉVE megszűnt a fuvarozók blokádja a szekszárdi húsipari üzemnél az új tulajdonossal való tárgyalás után. A volt tulajdonos, a szállítóknak 25 millió forinttal tartozó Günther Schlégel ekkor már Bonnba telepedett vissza. A Szekszárdi Városi Ügyészség a lap kérdésére közölte: „Schlégel kiadatását nem kérték és nem is fogják kérni, mert a kérelemnek nincs jogalapja.”

25 ÉVE „óriási transzparens köszöntötte a dunaföldvári hídon áthaladókat, amely azt hirdette, hogy 70 éves az ország legfiatalabb vidéki hídja. Az évforduló tiszteletére rendezett ünnepséget Dunaföldvár önkormányzata és a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.”

25 ÉVE „a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének német vizsla klubja a szekszárdi Jägerhaus étteremben tartotta évzáróját. A rendezvényen a MEOE elnöke, Purt Béla három kiemelkedő munkát végző Tolna megyei kutyabarátnak értékes elismeréseket adott át. A dombóvári Galántai Ottó, a szekszárdi dr. Szászi Ferenc, valamint lapunk fotóriportere, Gottvald Károly aranykoszorús jelvényt vehetett át munkája elismeréseképpen.”

 

Címkék#Hajdan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában