Határunk védelme

2022.12.06. 11:00

Gyönkön és Pakson toborozták a határvadászokat

Az egyenruhások a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe történő jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták az érdeklődőket – tájékoztatta portálunkat a megyei rendőrség.

TEOL

Fotó: police.hu

A Tamási és a Paksi Rendőrkapitányság munkatársai a napokban a gyönki és a paksi piacon toboroztak. Az érdeklődők részére kollégáink szórólapokat osztottak, melyek további információkat nyújtanak a szerződéses határvadász jogviszonyról. Kollégáink az érdeklődőket bűnmegelőzési tanácsokkal is ellátták a kitelepülés alkalmával.

A határvadászképzéssel kapcsolatban online ide kattintva informálódhatnak. A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Fotó: police.hu

Tolna megyében a képzésekkel kapcsolatban a 06-74/501-100 (3264-es melléken), vagy a 06-20-287-8683-as számon, munkaidőben a Humánigazgatási Szolgálat munkatársai adnak felvilágosítást. Elektronikus úton a [email protected]  címen lehet érdeklődni.

Az érdeklődők a városi rendőrkapitányságokon is kérhetnek tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában