Zárva

2022.12.06. 09:30

Ódor János: nincs mit szépíteni

Nincs mit szépíteni: a fűtési szezonban energiaspórolás miatt bezárnak a szekszárdi Wosinsky Mór Megyei Múzeum kiállítóhelyei - közölte FB bejegyzésében Ódor János, az intézmény igazgatója.

Sz. Á.

A Wosinsky Mór Megyei Múzeum épülete Szekszárdon. Fotó: Kiss Albert

Fotó: Kiss Albert

Hozzátette: „Reménykedjünk, hogy
1. enyhe lesz a tél, nem fogy annyi áram, gáz, távhő, 
2. lejjebb mennek az energiaárak, 
3. egyszer majd krízishelyzetben is fontos lesz a kultúra. Látogatóinkat visszavárjuk! Addig is igyekszünk az online térben minél erősebben megjelenni, illetve a szakmai háttérmunkák területén érzékelhető előrehaladást elérni. Mint a mellékelt közleményben olvasható, "Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatának Energiamegtakarítási Intézkedési Tervével összhangban 2022. december 4-e és 2023. április 17-e között a múzeum főépülete, az Irodalom Háza, a Babits Mihály Emlékház és a WMMM Vármegyeházi kiállításai zárva tartanak. 
Ezen időszakban kiállításaink csak előre meghirdetett programokon, 10 fő feletti csoportok számára pedig előzetes egyeztetéssel látogathatók.”

(...) "Meghirdetett programjainkat (Múzeumi Esték, Történelmi Filmklub, Varródoboz) a 2022. december 4-e és 2023. április 17-e közötti időszakra felfüggesztjük."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában