Új helyen, de a régi színvonalon

2023.02.01. 16:59

Gyógyszerkiadó automatával bővült az Alma Gyógyszertár Szekszárdon

A mai napon, szerdán nyit az Alma Gyógyszertár új helyén, a Vasvári utca 5. szám alatt.

Szponzorált tartalom

Új helyen, de a régi színvonalon működik az Alma Gyógyszertár (Fotó: M. D.)

Hogy mi volt a költözés oka, arról dr. Gellér Gabriella, az Alma Gyógyszertár tulajdonosa, a Magyar Gyógyszerész Kamara Tolna vármegyei elnöke számolt be lapunknak: – A korábbi bérlemény volt, ahol már nem tudtunk tovább fejleszteni. Az új helyünk saját, családi házas jellegű, az előzővel megegyező területű, gyógyszerkiadó automatával kibővített gyógyszertár, amelynek köszönhetően biztonságosabb a gyógyszerkiadás és a raktározás – ismertette lapunkkal. 

Dr. Gellér Gabriella gyógyszertár tulajdonos, a megyei kamara elnöke elmondta, hogy számukra az első a beteg, akit igyekeznek teljes körűen kiszolgálni és tájékoztatni a kiadott gyógyszerekkel kapcsolatban. Az Alma Gyógyszertárban magisztrális gyógyszereket is készítenek, gyógyszerkönyvi alapanyagokból, gyógyszerész által, patika laboratóriumban, orvos vagy szabványos receptúra alapján. A későbbiek során további fejlesztéseket is terveznek, például elindítanak kiegészítő orvosi vizsgálatokat, mint a vércukor- vagy testzsírmérést. 

– Az Alma Gyógyszertárban nem csak gyógyszerek, de vitaminok, táplálékkiegészítők, dekorkozmetikumok is megtalálhatóak. A már megszokott magas színvonalú szakmai hozzáértéssel kedvességgel és figyelmességgel, folyamatosan frissülő akciókkal egészségprogramokkal várjuk a régi és új betegeket. A nyitvatartási idő változatlan, minden héten hat napot tartunk nyitva, hétköznap reggel fél nyolctól este hétig, szombaton reggel nyolctól délig – tette hozzá dr. Gellér Gabriella.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában