Bulvár-celeb

2023.02.06. 16:22

Lagzi Lajcsinak jövő szerdán kell börtönbe vonulnia

Megérkezett a behívó.

Forrás: Bors

A Bors úgy értesült, hogy az áramlopásért elítélt trombitaművésznek rövidesen meg kell kezdenie a jogerősen megítélt 3 év 6 hónap szabadságvesztést.

Galambos Lajos lélekben már felkészült arra a nagyjából egy évre, amit a tavaly december 7-én meghozott jogerős ítélet szerint a rácsok mögött kell töltenie közműlopásért. Igaz, a bíróság 3 év 6 hónapot szabott ki a zenészre, de 

ha Lajcsi minden kedvezményt megkap és levonjuk a letartóztatásban töltött 125 napját is, alig valamivel több marad, mint 11 hónap.

Ennek letöltését – a hírek szerint – Lajcsinak jövő hét szerdán kell megkezdenie Kecskeméten.

A lapnak erről a zenész egyik ismerőse számolt be. – Lajcsi megkapta a behívót. Február 15-én kell jelentkeznie Kecskeméten. Én úgy tudom, hogy a betegsége miatt halasztási kérelmet adnak be, de az idő szűke okán egyáltalán nem biztos, hogy a kérelem át tud futni a rendszeren ebben a pár napban.

Ugyanakkor az tény, hogy Lajcsit súlyos fulladásos rohamok kínozzák, amit figyelembe kell vennie a büntetés-végrehajtási bírónak

– mondta Galambos Lajos közeli ismerőse. 

A Bors megkereste a trombitaművészt, aki nem kívánta kommentálni az értesülést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában