Kiemelt feladat

2023.02.08. 11:10

Klézli Balázs lett a Szekszárdi Baka István Általános Iskola rendőre

Klézli Balázs körzeti megbízott lett a Szekszárdi Baka István Általános Iskola rendőre – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Fotó: Police.hu

A gyermekek védelmét, valamint a közlekedési nevelő munkában való aktív részvételt a rendőrség olyan kiemelt feladatként kezeli, amely mind bűnmegelőzési, mind baleset-megelőzési szempontból komplex tevékenységet igényel. „Az iskola rendőre” program 2008. szeptember 1-jén indult útjára, és az eddigi tapasztalatok szerint nagymértékben segíti a gyermekek védelmére irányuló tevékenységet.

Fotó: Police.hu

A 2022/2023-as tanévben „Az iskola rendőre” programban Tolna vármegyében 76 általános- és 7 középiskola vesz részt, vármegyeszerte pedig 66 iskolarendőr lát el feladatokat.

A jövőben a Szekszárdi Baka János Általános Iskolában új iskolarendőr, Klézli Balázs teljesít majd szolgálatot. A törzsőrmester a napokban dr. Marcsek Sándor szekszárdi rendőrkapitánnyal együtt látogatott el az intézménybe, ahol az igazgatóval Pál Tiborral és a helyettesével, Stix Máriával beszéltek a jövőbeni feladatokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában