Mentős Macik

2023.03.28. 17:00

Az ijedtségen kívül nem történt bajuk

Köszönőlevelet kapott az OMSZ, amelyben a szekszárdi állomás mentőtisztjének és társának mondtak köszönetet a szülők.

TEOL

Az Országos Mentőszolgálat a hivatalos közösségi oldalán tette közzé, hogy köszönőlevelet kaptak a közelmúltban egy Szekszárd közelében élő családtól:

Photo,Of,Baby,Boy,Sleeping,Together,With,Teddy,Bear.,His
A kép illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Kedves Mentősök!
[…] Szeretném megköszönni a hétfőn este. kb. 7-kor Szekszárdról kiérkező Kristófnak és a társának a segítségüket, és nem utolsó sorban az emberségüket! Miután a 2 éves kislányom a fejére esett a kanapéról, pánikolva hívtam a 112-t, akik megnyugtattak, hogy küldenek mentőt. Tudtam, hogy itthon kell hagynom az 5 éves kisfiamat, aki ezt borzasztó nehezen viselte. Nagyon meg voltunk ijedve mindannyian.

A mentősök végtelenül kedvesek és türelmesek voltak, és adtak két macit a gyerekeimnek. Aznap este a kisfiam itthon ölelte és puszilta a Mentős Macit elalváskor szipogva, míg kislányom a kórházban. Szerencsére 24 óra elteltével - mivel semmi panasz nem volt - hazajöhettünk, de a gyerekek azóta is Mentős Macival alszanak.

Azt hiszem Ők ezáltal is dolgozzák fel az együtt átélt traumát, melyben ez a két maci kötötte össze őket amikor távol kellett lenniük egymástól. Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségüket! Üdvözletét küldi Roli és Lizi

A kép illusztráció (Fotó: OMSZ)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában