Baleset

2024.03.27. 09:52

Saját autója gyűrt maga alá egy kézbesítőt Szekszárdon

Súlyosan megsérült egy kézbesítő kedden Szekszárdon.

Teol.hu

Illusztráció: Veres Viktor

A kézbesítő egy egy ingatlan lejtős gépkocsibeállóján állt meg autójával kedden délelőtt a Szekszárdon, a Holdfény utcában. A kocsit kézifékkel rögzítette, majd beszállt a raktérbe egy csomagért. Ekkor észlelte, hogy gurulni kezd a jármű. Megpróbált kiszállni, hogy megállítsa a furgont, de az maga alá gyűrte. A kézbesítő súlyosan megsérült a balesetben – tájékoztatott szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A fentin kívül két balesetnél intézkedtek a rendőrök kedden Tolnában. 

A 6534-es mellékúton az előzés szabályainak megsértése miatt történt baleset. Két autós közlekedett a 6-os főút irányából Bonyhád-Majos irányába, amikor a 2-es kilométerszelvényben az elől haladó balra kívánt kanyarodni, ezért indexelni kezdett. A mögötte haladó sofőr figyelmetlen volt, meg akarta előzni. Nem, vagy csak későn vette észre az irányjelzést, ráadásul a záróvonal és előzni tilos tábla utasítását is figyelmen kívül hagyta. Mindkét autó megrongálódott a balesetben.

Délután fél egy körül Regöly irányából Majsa-puszta irányába közlekedett egy férfi, amikor elvesztette uralmát a teherautója irányítása felett, jobbra letért az útról, ott árokba csapódott és tetejére borulva állt meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában