Előadás

2022.05.22. 14:18

Takába rakta Cyla Szombathelyt! - fotók

Piff, anyukám, Kajdi Csaba, azaz Cyla, szombaton este talpig terepruhában megérkezett a Savaria moziba, ráadásul sztárvendégestül, hiszen nemcsak Sanyi, de Misu kutya is elkísérte.

Vas Népe

Forrás: Unger Tamás

A mozi nagyterme szó szerint csordultig telt a követő-rajongókkal, akik minden bizonnyal meg is kapták azt, amiért jöttek, ha viszont valaki úgy csöppent volna az előadásra, hogy nincs tisztában azzal, ki az a Cyla, nem igazán tudta volna hova tenni a szombat esti púposkodást. A közönség reakcióiból persze nem ez jött le, nagyon is tudták mire vállalkoznak és alig várták már, hogy Cyla takába tegye a celebeket, ami annak rendje és módja szerint meg is történt. 

A celebek gúnyolása mellett persze nem maradtak el a Manyis (Lakatos Márk) és a saját sztorik sem. Visszatérő show-elemként Cyla végig a melegre panaszkodott ezért már az előadás elején kölcsönkérte az egyik néző legyezőjét, amit aztán egy nagy ölelés kíséretében persze végül visszaadott. Na, szájé! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában