Szeretne visszatérni a társadalomba

2022.06.27. 21:33

Szerelemre vágyik Tánczos Gábor, de édesanyja még dolgozni sem engedi

Barátnőre vágyik Tánczos Gábor, a körmendi gyermekgyilkosságért elítélt férfi. 9 év és 9 hónapot töltött börtönben, míg 2008. január 20-án jó magaviselete miatt nem kellett letöltenie az eredetileg kiszabott 13 éves börtönbüntetését, feltételesen szabadlábra helyezték. Jelenleg a nyugdíjas édesanyjával él.

borsonline.hu

Forrás: borsonline.hu

Tánczos Gábor a társadalom hasznos tagja szeretne lenni, de az édesanyja nem engedi dolgozni menni. A 43 éves férfi állítása szerint ártatlanul ült 9 év és 9 hónapot börtönben, amiért a bíróság ítélete szerint megölte a 11 éves Zsófikát. A bűncselekményt az akkor 19 éves férfi a rendőröknek többször beismerte, de a bíróságon visszavonta vallomását, és azóta következetesen hangoztatja ártatlanságát - írja a borsonline.hu

Tánczos 2008. január 20-án hagyhatta el a fegyintézetet, ahonnan édesanyja körmendi lakására ment. Azóta is ketten élnek. Egyesek szerint teljesen elszigetelten a társadalomtól, de ők ezt tagadják.

Tánczost az elmúltévek nagyon megviselték, sokat betegeskedik Fotó: Bors

– Ha nagyon muszáj, kilépünk az utcára, szavazni is elmentünk – mondta a Bors­nak Gyöngyike, és hozzátette: azért látják őket ritkán a köztereken, mert mindketten betegek, ráadásul tudják, hogy nem mindenki szimpatizál velük. Ezután Gábor vette át a szót.

– Sokan hazudoznak rólam, de őket majd Isten megbünteti. Ha olvasnák a Bibliát, ahogy én is teszem, akkor tisztában lennének ezzel – fakadt ki a férfi.

Tánczost az elmúlt évek nagyon megviselték.

– Gábor fűzőt visel, mert gerincbetegségben szenved. Én több műtéten átestem, daganatos betegségekben is szenvedek. Gyakran azt sem tudom, megérem-e a következő napot – magyarázta az édesanya, és hozzátette: a fia ugyan szeretne hozzájárulni az életükhöz, de túlságosan félti a gyermekét.

– Jobb, ha itthon marad. Nem vakarózik a szobájában, hanem állandóan képzi magát. Nyelveket tanul, és jogi anyagokat tanulmányoz. Büszke is vagyok rá – fejtegette Gyöngyike.

A 11 éves Zsófika megöléséért ítélték el Tánczost

Tánczos a magánéletéről nem szeretett volna bővebben beszélni, de annyit elárult, vágyik a szerelemre.

 Természetesen vágyom azokra a dolgokra, melyekre bárki más. Szeretnék barátnőt, családot, de egyelőre nem tudható, hogy ezek az álmok mikor válnak valóra– mondta Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában