Becsületes megtalálóként

2022.08.19. 07:00

Visszavitték a törmeléket a gazdájának - Határozottan lépnek fel Köcskön az illegális szemetelőkkel szemben

Határozottan lépnek fel Köcskön az illegális szemetelőkkel szemben, az „elhagyott” építési törmeléket visszavitték celldömölki tulajdonosának.

Tömböly Ágnes

Forrás: VN

Mint arról tegnap beszámoltunk, nem zavarta azt az idős férfit, aki lerakta az építési törmeléket Köcskön a főút mellett, hogy fotót készítenek róla. Az egyik helybeli fülelte le, majd rendőrségi feljelentést is tettek az ügyben. Gyorsan kiderült, ki látható a közzétett képeken. – Még határozottabban lépünk fel az illegális szemetelőkkel szemben – erről szerdán Magyar Tibor, Köcsk polgármestere nyilatkozott. 

A történet itt nem ért véget, hiszen újabb fotókat osztottak meg: egy családi ház kapubejárata elé tették le az építési törmeléket, és abba egy táblát is tűztek: „Te elhagytad, mi visszahoztuk. Sok-sok szeretettel: Köcsk.” Az írást szívvel és mosolyjellel díszítették. Megkerestük újra Magyar Tibort, aki most azt mondta: „Becsületes megtalálóként” szállítottuk vissza az elhagyott építési törmeléket jogos tulajdonosának. A férfi Celldömölkön, az alsósági városrészben lakik, így azt a háza előtt tettük le. A polgármester bízik abban, hogy tettük más települések számára is például szolgálhat, hiszen ismerjük el, ez a fajta szemléletformálás hatásos és látványos is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában