Kosárlabda

2022.10.04. 09:40

Az Egis Körmend vezetősége kiáll Antonis Constantinides mellett

vaol.hu

Forrás: Egis Körmend

A hétvégi, oroszlányi mérkőzést követő értékelésnél vezetőedzőnk Antonis Constantinides kemény kritikával illette Papp Péter játékvezető teljesítményét. Bár a mérkőzés után, felfokozott hangulatban adott interjú stílusa hagy kívánni valót maga után, ugyanakkor annak tartalma és mondanivalója egyértelmű és világos. Véleményünk szerint Papp Péter játékvezető sorozatos hibái és játékvezetőktől szokatlan stílusa nagymértékben tehet arról, hogy ez az eset idáig fajult. Éppen ezért azt szeretnénk, ha nem csak Constantinides edző nyilatkozatát vizsgálná meg az MKOSZ, hanem az érintett játékvezető ténykedését is

- olvasható a klub közleményében.

Aki ismeri a ciprusi szakembert az tisztában van vele, hogy rajong ezért a sportért és szenvedélyesen szereti a csapatát. Éppen ezért nem volt kérdés, hogy az Egis Körmend egyesülete egy emberként kiáll vezetőedzője mellett. Munkatársaink egy összefoglaló anyagot készítenek az MKOSZ részére, melyben nem csak az Oroszlány elleni, hanem a tavalyi döntőben Papp Péter által vezetett mérkőzések véleményes esetei is helyet fognak kapni. Igazságos és mindenre kiterjedő vizsgálatot szeretnénk, ahol nem csak a következményeket vizsgálnák meg, hanem az azt kiváltó okokat is! Bízunk a tisztességes eljárásban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában