Ingatlanajánló

2022.11.27. 11:30

A hét ingatlana: ennél menőbb nagypolgári-eklektikus enteriőr nincs Vas megyében - fotók

Az egyszerre nagypolgári és eklektikus enteriőr nem csak üres jelző a most következő, eszméletlen jó helyen lévő, eladó lakás kapcsán. Irány Szombathely és egy 75 milliós ingatlan!

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Nagypolgári, eklektikus enteriőr! Fő térre néző panorámával, exkluzív, stílusos, 125 nm-es, nagypolgári lakás újragondolva! Egy ilyen tágas terekkel rendelkező ingatlanban élni még mindig kiváltságnak, presztízsnek számít! Egy igazi kuriózum, ritka gyöngyszem a lakáspiacon! A második emeleten található lakás nappalija panorámás kilátással a Fő térre néz. Helyiségei: 40 nm-es nappali, közel 30 nm-es konyha-étkező, 2 hálószoba, (egyik leválasztott gardróbbal), zuhanyzós fürdő + wc, külön wc, kamra, előszoba. 

Egyedi belsőépítészeti és lakberendezői megoldások, a finom ízléssel használt minőségi anyagok harmóniája teszi különlegessé, a rendelkezésre álló teret optimálisan kihasználva minden megtalálható, ami a mai stílusos, elegáns ingatlanokra jellemző. Műszaki és esztétikai állapota kifogástalan. A patinás lakás kialakítása 2018-ban, kiváló ízléssel, belsőépítészeti tervek alapján a nagypolgári életérzés megtartása mellett a 21. századi igények figyelembevételével igényes, minőségi kivitelezésben valósult meg [...]

Harmónia, fény, igényes kidolgozás, praktikus elrendezés, nyugalom, kényelem, minőség, és elegancia jellemzi az ingatlant! Igény szerint bútorozottan is eladó, ez külön megállapodás kérdése. Tehermentes, jogilag rendezett és gyorsan költözhető. A polgári, kis létszámú, jó lakóközösségű társasház szép állapotú, tiszta lépcsőházzal és nagyon szép kapualjjal rendelkezik. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában