Cápák között

2023.01.29. 10:55

Korponay Zsófi, a szombathelyi énekesnő ma este benne lesz a Cápák között műsorban

A szombathelyi jazz énekes, grafikus és illusztrátor Korponay Zsófi izgalmas posztokat oszt meg ezekben a napokban a közösségi oldalon. Amint kiderül, Magyar Attilával és Helyes Georginával szerepelni fog a Cápák között című televíziós show-műsor ma esti adásában. Ezen kívül arról is hírt ad, hogy elkészült az első hivatalos weboldala, ahol vocal coach-ként is bemutatkozik.

vn

Fotó: Korponay Zsófi FB

Még a Kanizsai Dorottya Gimnáziumba járt, amikor elkezdett énekelni, tíz éve tanítja is – amint az oldalán írja, szeretné megmutatni, hogy a zene kulcs lehet önmagunk megismeréséhez.  

Jó évtizedet dolgozott színésznőként, az első illusztrációs munkája is egy gyermekelőadáshoz készült – derül ki a honlapról -, majd 2020-ban felkérték egy gyermekeknek szóló mesekönyv- és foglalkoztató sorozat illusztrálására.  

Profilján azt is láthatjuk, ahogy sokszálú tehetségét fotósként is bontogatja: útra kelt Amszterdamban egy fényképezőgéppel, hogy a kerékpáros kultúrájáról is híres város, Észak Velencéje szépségeit és jellegzetességeit bemutassa. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában