Vasi Magyar Kupa: 4. forduló

2023.02.05. 07:42

Márciusban folytatják a sorozatot a még versenyben lévő futballcsapatok

A Magyar Labdarúgó Szövetség Vas Megyei Igazgatóságának munkatársai kisorsolták a Halmosi Zoltán Vas Megyei Magyar Kupa 4. fordulójának a párosítását.

Tóth Gábor

Forrás: VN-archív

Hat párharccal folytatódik a megyei kupasorozat – az eredeti kiírás szerint március 14-én, kedden, 15.30-as kezdéssel lépnek pályára az állva maradt csapatok.

Halmosi Zoltán Vas Megyei Magyar Kupa, 4, forduló, párosítás: Sé Honvéd SE (II.)–Celldömölki VSE-Vulkánfürdő (I.), Újperinti SE (II.)–Csepregi SE (I.), Horváth Ranch Kft. Nádasd (II.)–Jánosháza VSE (I.), Conoil Mersevát (II.)–Király SE (I.), Sárvár FC (I.)–Haladás VSE-Zanati SE (I.), Pecöl SE (II.)–Rábapatyi KSK (I.).

A párharc egy mérkőzésen dől el, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályban szereplő gárda jut tovább. Érdekesség, hogy még öt megyei II. osztályú csapat is bizakodhat a továbbjutásban. A forduló rangadója a Sárvár–Haladás összecsapás lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában