Gyereknapi kívánságok

2023.05.28. 10:30

Patrik kiszurkolta! - Vendégül látta kis rajongóját a Falco KC csapata - fotók

A Bükről érkező kilencéves Patrik a Falco KC jóvoltából részt vehetett a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely– Arconic-Alba Fehérvár kosárdöntő 3. összecsapásán az Aréna Savariában.

Vas Népe

Sinthavong Patrik és kísérője, Németh Marcell

Forrás: Unger Tamás

Sinthavong Patrik szeretett volna részt venni Szombathelyen egy vérbeli kosárlabdarangadón – Patrik nagy szurkolója a Falcónak, élőben szerette volna megtapasztalni az Aréna Savaria méltán híres hangulatát. A kisfiú kérésének örömmel tett eleget a négyszeres bajnok, kétszeres kupagyőztes Falco KC klubvezetése, két belépőjegyet biztosított Patrik és kísérője, a család barátja, Németh Marcell számára. Utóbbi érdeklődésünkre elmondta, otthon gyakran szóba kerül a Falco, és sokszor előkerül a kosárlabda. Patrik szülei thaiföldi származásúak, de ő már itt született, Magyarországon. Nagyon szereti a kosárlabdát, vérbeli szurkolóként figyelemmel kíséri a Falco KC szereplését, szorít a sárga-fekete gárda sikeréért. Patriknak nagy szerencséje volt, mert egy parádés meccset láthatott, ráadásul a Falco telt ház, 3070 néző fergeteges biztatása mellett gyűrte le 84-73- ra az Albát – és tett egy nagy lépést ötödik bajnoki címe felé. Így az ifjú Falco-szurkoló vélhetően egy életre szóló élménnyel lett gazdagabb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában