Baleset

2023.06.02. 11:14

Két kerékpáros ütközött Szombathelyen, súlyosan megsérült az egyik férfi

Három sérüléses balesetnél helyszíneltek a vasi rendőrök 24 óra alatt.

police.hu

Illusztráció!

Forrás: MW/archív

A Vas vármegyei egyenruhások 2023. június 1-jén 5 óra és 2023. június 2-án 5 óra közötti időben egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek - írja a police.hu.

Két kerékpáros ütközött össze a tegnapi napon Szombathelyen a dolgozók útján. A délutáni órákban egy szombathelyi férfi az útpadkáról úgy kezdte meg kerékpárjával az elindulást, hogy későn észlelte a kerékpárúton közlekedő vépi biciklist és összeütköztek. A vépi férfi a kerékpárról leesett és súlyosan megsérült. A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.  

Nárai belterületén sérült meg a reggeli órákban az a segédmotoros, akinek az útkereszteződésben nem biztosított elsőbbséget egy, személygépkocsival közlekedő helyi férfi és összeütköztek. A balesetben a motoros fiatal könnyebben megsérült. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Szombathelyi Rendőrkapitányság.      

Rollerre szeretett volna felszállni az a gyalogos fiatal, aki tegnap a délutáni órákban megsérült Szombathelyen a Thököly Imre utca egyik kijelölt gyalogos-átkelőhelyén. Egy személygépkocsival közlekedő tormásligeti lakos közlekedett a Zanati út irányába, amikor nem biztosított elsőbbséget a neki balról a gyalogos-átkelőhelyen közlekedő fiatalnak és összeütköztek. Az eset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában