Jótékony cél

2023.06.02. 12:00

Gyermeknap Angyalkáért a körmendi piacnál vasárnap

Vasárnapi gyermekmóka címmel szerveznek programot a körmendi piacnál június 4-én, 14 órai kezdettel. A program jótékony célt szolgál, Hendawy Angel - Angyalka - mozgásterápiáját segíti. 

Tóth Judit

Forrás: VN/archív

Fotó: Szendi Péter

A rendezvény főszervezője Gángó Melinda, aki már nem először hirdetett jótékonysági akciót angyalka támogatására. A gyerekprogram vasárnap 14 órakor kezdődik a körmendi piacnál: lesz kerékpáros akadálypálya, az ügyességi feladat lebonyolítását a körmendi Rendőrség munkatársai segítik. 14 órától az Apolló Színház adja elő a Ludas Matyi című darabot, 15 órától Nagy Jonathan bűvész, 16 órától pedig Mutyi bohóc szórakoztatja a gyerekeket, 17 órakor a Kakaó zenekar ad koncertet. Az egész délután folyamán lesznek kézműves foglalkozások, valamint korongozás, táblajátékok, arcfestés, hajfonás, körömfestés és ládavasút. Süteményvásárral is készülnek a szervezők, sőt tombola is lesz. A befolyt összeget Angyalka járássegítő terápiájára fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában