Testületi ülés

2023.06.02. 19:02

Művelődési ház: új vezető - Elfogadták a békepárti határozatot Csepregen

A képviselő-testület Nagyné Polgár Katalint választotta meg a művelődési ház vezetőjének. A korábbi igazgató Ziembicki Erzsébet nem távolodik el telesen a kultúrától, egy ideig még segíti az új szakember munkáját.

Horváth László

Forrás: VN-archív

Fotó: Cseh Gábor

A csepregi képviselő-testület a legutóbbi ülésén elfogadta a területi gondozási központ, az egészségház, a gyermekjóléti szolgálat, az Írottkő Naturparkért Egyesület éves beszámolóját. A képviselők határoztak arról is, hogy a város nehéz anyagi helyzetére tekintettel, rendkívüli támogatásért fordulnak a kormányhoz, benyújtják a közüzemi számláikat.  

Hivatalos formában, testületi határozatként keresik meg Korond, illetve Pakrác települések önkormányzatait. A téma a testvértelepülési kapcsolat felvétele. Ezzel párhuzamosan pályáznak a Bethlen Gábor Alap forrásaira. Miként a Hungaricum pályázatot is beadják. A cél, hogy az értéket teremtő, nagy tapasztalatú csepregi személyekkel életút interjút készítsenek, továbbá az elnyert plusz forrást az augusztus 20-i ünnepségre fordítják.  

Horváth Zoltán polgármester elmondta: az ülésen a képviselők döntöttek arról, hogy a következő öt évben, június elsejétől Nagyné Polgár Katalin vezeti a művelődési házat. A korábbi igazgató Ziembicki Erzsébet a következő időszakban segíti az új szakembert. 

A csepregi testület is elfogadta a kaposvári polgármester, Szita Károly békepárti határozati javaslatát.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában