Tragédia

2024.03.21. 15:07

Újabb részletek derültek ki a vasi származású sztrárfodrász haláláról

Önkezével vetett véget az életének a vasi kötődésű Szabó Renáta, aki tanulmányait Szombathelyen végezte, majd Budapestre költözött és a fővárosban építette tovább karrierjét.

Vaol.hu

Ahogy arról beszámoltunk, az egész hazai sztárvilágot megrázta a hír, hogy elhunyt a vasi kötődésű népszerű fodrász, Szabó Renáta.

 A fiatal, tehetséges fodrász – aki olyan szuperprodukciókban munkálkodott, mint a Sztárban Sztár, vagy a Dancing with the Stars – önkezével vetett véget az életének, írja a Bors.

Még mindig nem tudtam felfogni, sokkolt, amikor kiderült, mi történt, hogy eldobta magától az életét

– mondta a lapnak a TV2 stylista, Kiss Márk. Elmondta, úgy volt, hogy Reni csinálja a hajukat a Next Top Model Hungary műsorba jutott lányoknak, ezért még írt neki egy emlékeztetőt is. 

 

De aztán nem sokkal később hívtak, hogy a tűzoltók most törték be az ajtaját, ott találták meg… Senki nem tudja ezt felfogni, Reni állandóan mosolygott, kívülről úgy tűnt, mindig vidám, jókedvű. Mindenki szerette, ő volt az egyik legtehetségesebb fodrász itthon, rengeteg unkája volt, a hazai sztárok közül szinte mindenkinek csinálta már a haját, felfoghatatlan tragédia! 

– fogalmazott Márk, aki sokat dolgozott együtt Szabó Renátával.

Kiss Márk sokat dolgozott együtt Szabó Renátával

– Említette párszor, hogy boldogtalan. Amit elbújtatott egy ilyen nagyon vidám álca mögé. Általában nagyon csacsogós, nagyon mosolygós volt. De én azt gondolom, hogy ez nagyon jó figyelmeztetés arra, hogy merre tart a világ! Mert az ő halálához nagyban hozzájárult a közösségi média, a kialakult énképe az embereknek. Mert ő is mindig elégedetlen volt saját magával, a külsejével, miközben ő egy gyönyörű lány… Nem tudjuk, hogy mi játszódott le benne, hogy mi kellett ahhoz, hogy ennyire mélyre kerüljön. Főleg, hogy előtte este bulizott és nagyon jól érezte magát. Ezért is nagyon furcsa, hogy mi történhetett abban a pár órában, a jól sikerült buli után, hogy végül ezt tette, hogy eldobja az életét, hihetetlen, szürreális az egész! – mondta a stylist.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában