Ingatlanbazár

2022.05.21. 11:30

Egy megújult, felújított, szuper ház Káptalanfüreden!

Káptalanfüreden kínálják eladásra a most következő, 220 nm-es családi házat. A felújított, megújult szépség fotói magukért beszélnek. Képzelje bele saját bútorait a modern szépségbe! Ugye, hogy nem mutatnának itt rosszul…?

Forrás: Ingatlanbazár

“Balatonalmádi (Káptalanfüred) kedvelt üdülőövezetében található a kétszintes, felújított családi ház. Az ingatlan hasznos összalapterülete 220 m2, a hozzá tartozó területe 546 m2. Alsó, szuterén szintjén, mely lakhatásra szintén alkalmas, található a szekcionált, távvezérlésű Hörmann kapuval ellátott garázs, mely nagyméretű autók számára is megfelelő. Ezen a szinten található továbbá egy fürdőszoba, tároló helyiségek, mosókonyha, lépcsőház. Kapcsolódik hozzá egy hátsó udvar felé néző terasz. A földszinten került kialakításra az egy légterű konyha-étkező-nappali, három hálószoba, két fürdőszoba, közlekedő. 

A nappaliból egy 17 m2-es terasz érhető el, az egyik hálószoba szintén teraszkapcsolatos. A teljes felújításon átesett épület a mai kor igényeinek megfelelő külsőt, valamint technikai felszereltséget kapott. Külső nyílászárói háromrétegű ablakok, melyeket elektromos redőnnyel szereltek, főtéséről egyedi termosztáttal szerelt padlófűtés és hűtő-fűtő klímaberendezések gondoskodnak. Ezek mindegyike kedvezményes ’H’ tarifával működik, valamint a tető napelem telepítésére is alkalmas, melynek előkészületei megtörténtek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!