Frontális ütközés

2022.05.22. 22:00

Halálos ütközés történt Kupnál

Egy ember meghalt, amikor eddig ismeretlen okból frontálisan összement két személyautó Kup és Bakonypölöske között vasárnap este, tudtuk meg Bartók Judit megyei rendőrségi szóvivőtől.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika / Napló

Elsődleges információnk szerint az elhunyt sofőr egyedül utazott az autóban, a másik járműben hárman utaztak, közülük egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült. Úgy tudjuk, a sofőrt, aki végül sajnos elhunyt, próbálták újraéleszteni. Az utat a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta, a forgalmat Pápasalamon felé elterelte.

Helyszíni információnk szerint egy régebbi típusú Suzuki és egy Skoda Fabia ment össze frontálisan. 

-Karamboloztunk, baleset történt! - ezzel hívott fel a lányom, mondta el lapunknak neve mellőzésével a vétlen autóban ülők rokona vasárnap este. -Éltek mindannyian? – ezt kérdezte rémülten az édesapja, mire a lánya azt válaszolta, igen, de az édesanyja fájlalja a lábát. A férfi felidézte továbbá, az állatoknál voltak, ott dolgoztak egy közeli faluban, amikor előre útnak indult hazafelé, Kupra a felesége, aki a Skodát vezette, az aznap 17 éves lánya, és utóbbi barátnője, amikor nem sokkal később az ütközés történt. A férfi, lánya hívására, azonnal útnak indult, úgy fogalmazott, örökkévalóságnak tűnt neki az út, amíg megérkezett a balesethez. Ott megtudta, a Suzuki csapódott a családjának, aki a Skodában ülők elmondása szerint egy emelkedőnél, dupla záróvonalat átlépve két autót is előzött, ezután csapódott nekik. Családjának pedig esélye sem volt a kikerülésre, de szerencsére a körülményekhez képest megúszták a frontális ütközést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!