A jó munka alapja a csapatmunka

2022.06.27. 15:35

Fabó Péter, almádi polgármestere erős csapatban gondolkozik

Eljött az idő, hogy ébresztőt fújjunk, mondta Fabó Péter, Balatonalmádi vasárnap megválasztott polgármestere.

Napló

Forrás: Napló

Fabó Péter megköszönte az őt támogatóknak a szavazatokat, Kontrát Károly országgyűlési képviselőnek a figyelmet és a támogatást, a kampányában résztvevő csapatának a segítséget.

- Balatonalmádira gyakran mondják, hogy egy alvó város. Bár ezt mindig is túlzásnak gondoltam, de – mivel van ebben igazság –, eljött az ideje, hogy ébresztőt fújjunk - nyilatkozta. - A jó munka alapja a csapatmunka, így élem mindennapjaimat. Remélem, a csapatépítés tudománya most sem hagy cserben. Egy erős almádi csapatban gondolkodom. Meg kell találnom azokat a szakembereket, akik felépítenek egy hagyományait tisztelő, modern Almádit. Meg kell oldanom, hogy az emberek számíthassanak a városukra, hogy azután a város is számíthasson a polgáraira. Ehhez a munkához kérem valamennyi almádi, budatavai, káptalanfüredi és vörösberényi polgártársam támogatását és segítségét.

Fotó: Napló

Kontrát Károly országgyűlési képviselő úgy fogalmazott: három hónap után újra kimondhatjuk, győztünk. "Az almádiak nagyon jó döntést hoztak. Fabó Péter kiváló vezetője lesz Balatonalmádinak. Megígérhetem, hogy az almádiak a jövőben is számíthatnak ránk" - írta közösségi oldalán. Gratulált a megválasztott polgármesternek győzelméhez és megköszönte a munkát a munkatársainak és mindazoknak, akik az elmúlt ötven napban segítették a kampányt. Sokadszorra is bebizonyosodott, hogy egy fantasztikus csapat részese lehetek, nyilatkozta. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában