Krimi

2022.10.02. 12:00

Másokat megmentett, önmagát nem tudta megvédeni a halálos ütközéstől a hős komáromi rendőr

Saját tragédiájával életeket mentett a vétlen sofőr a nem mindennapi szerencsétlenségben.

Illusztráció:Shutterstock

Drámai pillanatok bontakoztak ki szerdán Komáromnál, Gyulamajor városrészben. Egyetlen hős 39 éves rendőr állt a katasztrófa elé. Csakis önfeláldozásának és gyors reagálásának köszönhetően nem történt nagyobb baj – írja a Ripost.

Egy Mazda 3 fékezni kezdett, aminek hatására a mögötte haladó Renault Espace is hasonlóképpen cselekedett. Azonban a mögöttük haladó Renault Trafic, vélhetőleg figyelmetlenségből, későn vette észre a lassítást, így fékezés nélkül, egyenesen nekiütközött az előtte haladónak. 

Az ütközés következtében a középen ragadt vétlen sofőr a szemközti sávban haladó teherautó elé sodródott. A vezető feltehetően elkapta a kormányt, amivel megvédte az előtte közlekedő Mazda 3 utasainak az életét.

A személyautó sofőrje egy szolgálaton kívüli 39 éves rendőr volt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni. A rendőrség vizsgálja bajtársuk balesetének körülményeit. 

A balesetről a szlovák rendőrség osztott meg helyszíni képeket:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!