LED-csere-program

2023.01.31. 13:00

Tíz nappal meghosszabbították a jelentkezést

Február 10-ig meghosszabbították az ingyenes lakossági LED-csere-program jelentkezési határidejét a vármegyeszékhelyen, tájékoztatott az önkormányzat.

Marton Attila

Forrás: Shutterstock-illusztráció

A programban részt vevő háztartások csökkenteni tudják az energiaköltségüket. A veszprémi lakosok meghatározott feltételek mellett ingyenesen juthatnak LED-égőkhöz, és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű fényforrásokra egy vállalkozás jóvoltából. A regisztrációra a ledcsere.hu honlapon van lehetőség. A jelentkezéshez az adott háztartás villanyszámlája, az igénylő személyi igazolványa és lakcímkártyája szükséges. 

Ahogyan arról lapunkban beszámoltunk, az önkormányzat és a CYEB Energiamegoldások Kft. közötti megállapodás értelmében a társaság LED-égőket biztosít a veszprémi háztartásoknak, míg az önkormányzat a csereprogram megszervezésében és az izzók helyi szétosztásában nyújt segítséget.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában