Ez hátborzongató!

2022.05.16. 02:05

Még a rendőrök is sokkot kaptak, amikor beléptek a nagybecskereki nő házába

Maga a horror: megfőzte párja testrészeit a vajdasági nő, miután láncfűrésszel csonkította meg. Egyelőre nem tudni, mi vezetett a brutális gyilkossághoz.

Láncfűrésszel vágta le párja lábát és nemi szervét, majd feltette őket főzni egy 46 éves nő a szerbiai Nagybecskereken. A brutális gyilkosság még a sokat látott zsarukat is elborzasztotta, amikor kiértek a házhoz – írja a Bors.

Tereza Perić előbb elkábította, majd késsel halálra szúrta 41 éves férjét, Srđan Perićet, ezután a holttestet láncfűrésszel feldarabolta.

Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, megdöbbentő látvány fogadta őket: emberi maradványok főttek a tűzhelyen egy fazékban. A nő első házasságából származó kiskorú gyermekei végignézték a horrorfilmbe illő cselekményt – számolt be az esetről több helyi portál.

A szomszédok nyugodt, kedves embernek ismerték a férfit, ám mások szerint a pár mentális problémákkal küzdött, és arra is volt példa, hogy a nő felgyújtotta a férfi ágyát.

Az esetről a nő 16 éves lánya azt monda, este 9 óra tájban ébredt fel, miután elaludt délután, és amikor kinyitotta a szemét, apja vérben úszott.

„Véres volt, a nappali felé tartott, azonban anyám ismét nekiment Srđannak és tovább szurkálta, majd dulakodni kezdtek, a dulakodás során Srđan kicsavarta a kést anyám kezéből, én pedig kirohantam a házból. Egyszer csak a láncfűrész zaja hallatszott bentről. Felhívtam mobilon a testvéremet, aki kihívta a rendőröket. Erélyesen kopogtunk az ajtón, könyörögtem anyámnak, hogy hagyja abba. Végül beengedett minket. Ekkor láttuk a holttestet, anyám levágta a mostohaapám lábait láncfűrésszel“ – mondta a rendőröknek a lány.

Amikor a rendőrök a helyszínre értek, döbbenetes látvány tárult eléjük, az orrfacsaró bűztől pedig alig bírtak bemenni a házba. A férfi testének darabjai – lábai és a pénisze – egy fazékban főttek a konyhában.

A nőt a helyszínen elfogták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!