Ingatlanbazár

2022.05.28. 11:30

Ritkaság Hévízen: egy hatalmas ház és egy elérhető vételár!

A 99,9 millió forintért kínált, extra igényes otthon Hévízen meglepett minket. Na nem azért, mintha az ingatlanpiacon ne lennének izgalmas tételek! De 232 nm-es, elegáns sorházi ingatlant ilyen áron még nem pipáltunk!

ingatlanbazar.hu

“IGÉNYES, különleges ADOTTSÁGÚ SORHÁZI LAKÓINGATLAN HÉVÍZEN! HÉVÍZ település egy csendes utcájában eladó, egy felújított, kiváló ár-érték arányú és KIVÉTELES adottságú sorházi lakóingatlan. Az ingatlan (telek) alapterülete nettó 169 m2, ami 4 különböző szinten 224,42 m2+7,5 m2 (erkély) összesen 231,92 m2 hasznos alapterületen alkot egy remekül átgondolt és kivitelezett élhető egységet. [...] ÖSSZEGEZVE, a lakóingatlanban 4 szinten 3 fürdőszoba + 1 vendégmosdó, 2 konyha és összesen 6 szoba + 1 nappali kapott helyet.

[...] A HÁZ AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÁLLAPOTBAN VAN, FELÚJÍTÁST NEM IGÉNYEL! Az ingatlan TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK. Az ingatlan vételárába beletartoznak a beépített bútorok a nagy értékű beépített elektromos gépekkel együtt (2 főzőlap, 2 sütő, beépített mikró, szagelszívó, BOSCH mosogatógép), azaz a két konyha és a 4 vizes helység beépített berendezései, szaniterjei. Az ingatlanban található többi bútor és berendezés is megvásárolható megegyezés szerint. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!