Régi hagyomány

2022.06.25. 15:30

Találkozót tartottak a vasutas nyugdíjasok Nagykanizsán (videó)

Pénteken tartották a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban a XVIII. dunántúli vas­utas-nyugdíjasklubok kulturális és baráti találkozóját.

Horváth-Balogh Attila

Cseresnyés Péter, Kámánné Szép Terézia, Molnár Géza, Páder Sándorné, a helyi vasutas-nyugdíjasklub vezetője és Gábris Jácint

Forrás: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A házigazda intézmény vezetője, Kámánné Szép Terézia elmondta: régi hagyomány náluk, hogy a júliusi országos családi vasutasnap előtt, júniusban meghívják az ország vasutas-nyugdíjasklubjait egy kicsit együtt lenni, beszélgetni, barátkozni. Az eseményen fellépett a Kodály Zoltán énekkar és a Miklósfai Szirének csoportja, melyek közös produkcióval is megörvendeztették a közönséget. Megtisztelte jelenlétével a találkozót és köszöntőt mondott Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, Molnár Géza, a Vasutas-nyugdíjasklubok Országos Szövetségének elnöke és Gábris Jácint, az önkormányzat oktatási, kulturális, ifjúsági és sportbizottságának elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában