Az elmúlt 24 órában történt

2022.06.28. 08:17

Nyergesvontatónak ütközött egy autós az M7-esen, biciklisgázolás Zalaegerszegen

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három súlyos, egy könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 26 éves szlovák férfi közlekedett 2022. június 27-én 6 óra 30 perc körül Eszteregnye lakott területén kívül az M7-es autópályán Nagykanizsa irányából Letenye felé egy személygépkocsival. A 219-es kilométerszelvénynél nekiütközött az előtte, vele azonos irányba haladó nyergesvontatóból és a hozzákapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel. A baleset következtében a személyautó 31 éves szlovák utasa súlyosan megsérült.

Forrás: police.hu

Egy 64 éves zalaegerszegi férfi kerékpározott 17 óra felé Zalaegerszegen a Zrínyi Miklós utcában a Posta utca irányába. Balra kanyarodott az úttesten keresztbe, és eléfordult a vele azonos irányba haladó 48 éves bocföldei férfi által vezetett személygépkocsinak, ami elütötte. A balesetben a kerékpáros súlyosan megsérült.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában három főt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök nyolc főt állítottak elő, közülük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában