Baleset

2022.08.16. 21:13

Átszakította a szalagkorlátot egy autó az M7-esen, Zalakomárnál - frissítve

Átszakította a szalagkorlátot, és a szemközti, főváros felé vezető oldalon állt meg egy személyautó az M7-es autópálya 188-as kilométere közelében, Zalakomár térségében szerda este.

KATVÉD

Fotó: police.hu

A szőkedencsi önkéntes tűzoltók, a zalakarosi hivatásos tűzoltók kiérkezéséig, egy vízsugárral és egy porral oltóval biztosították a baleset helyszínét. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki - írja a KATVÉD.

Fotó: police.hu
Forrás: police.hu

A police.hu szerint egy 32 éves román állampolgárságú férfi közlekedett egy személygépjárművel 2022. augusztus 16-án 19 óra 45 perc körül az M7-es autópályán, Nagykanizsa irányából Budapest felé. A 187-es kilométerszelvénynél áttért a belső forgalmi sávba, majd a pályatesteket elválasztó dupla szalagkorlátnak ütközött, aminek erejétől a jármű a  szalagkorlátokat átszakította, majd a jobb oldali pályatestre csapódott.  A balesetben a gépjárművezető könnyű sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában