Utazószínház

2022.11.30. 17:00

Mikulás bácsi bajban – interaktív előadás a kanizsai gyerekeknek

Nagykanizsán a Hahota Gyermekszínház és a Miháldért Alapítvány szervezésében december 1-jén 9.30 és 11 órakor a Honvéd Kaszinóban a Mikulás bácsi bajban című zenés, verses interaktív mesejátékot láthatják a gyerekek.

Benedek Bálint

Az utazószínház előadásaival az óvodás és kisiskolás korosztályt, illetve az alsóbb tizenéveseket kívánják szórakoztatni. A társulat interaktív darabjai, versben, rímekben megírt improvizatív előadásmódja csalódásmentes élményt biztosít a gyerekeknek.​ A Mikulás előadás is sok izgalmat tartogat a gyerekeknek, mint írták: Idén is már sok az ajándék, a sok jó gyerek kirakta a cipőcskét. Mikulásnak a jobb keze Tralalla, a bal pedig Oszvald főkrampusza. S mikor már összevész a két kéz, Gengszter Gerzson is színre lép. Már nem segít csak a csoda, meg lesz-e a varázspálca? De ha már cserben hagy a bűvészet, Gyerekek segítsetek, tiétek a főszerep!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában