Büszkék az iskolára

2023.02.05. 17:00

Alapítványi bált rendeztek a zalaegerszegi Zrínyi Miklós Gimnáziumban

Több mint háromszáz vendég részvételével rendezték meg pénteken este a Zrínyi Miklós Gimnázium idei alapítványi bálját az intézmény tornatermében. Mint elhangzott, már zajlik az iskola felújítása, 530 millió forintos beruházással.

ZH

Koccintás a hivatalos megnyitó után. Balról: Németh László korábbi igazgató-helyettes, Böjte Sándor önkormányzati képviselő, Balaicz Zoltán polgármester, Vigh László országgyűlési képviselő és Schneider János igazgató

Forrás: ZH

A fűtésrekonstrukció már elkészült, most a nyílászárók modernizálása zajlik, majd a hőszigeteléssel és a külső felújítással lesz teljes a korszerűsítés. Egyebek közt erről szólt Balaicz Zoltán polgármester, köszöntőjében hangsúlyozva, hogy természetesen a legfontosabb az oktatás színvonala, s a Zrínyire e tekintetben is rendkívül büszke a város. A polgármester megemlítette azt is, hogy három év után nyílt lehetőség újra a bál megrendezésére, nagy igény volt tehát a találkozásra. Jelezte továbbá, hogy tíz éve már nem az önkormányzat az iskolák fenntartója, de természetesen nagyon fontos a város számára a gimnázium működése.

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos gratulált az iskolát támogató alapítványnak a 30. évfordulója alkalmából, és külön köszönetet mondott a szülőknek. A járműipari tesztpályára utalva azt is hangsúlyozta: Zalaegerszegen az elmúlt időszak fejlesztései biztosítják, hogy minden fiatalnak lesz munkahelye.

A jótékonysági esten az iskola diákjai és tanárai adtak műsort, majd vacsorával folytatódott és bállal zárult a program. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában