Beismerés

2023.06.01. 06:37

Gyurcsányista városvezető: kupleráj van a Városházán

Trippon Norbert újpesti DK-s alpolgármester egy testületi ülés előtt arról beszélt, hogy kollégái egy része lelkiismeretlen, pontatlanul dolgozik, de a fizetést "k**vára szereti felvenni" - derül ki a Mandiner cikkéből.

MW

Karácsony Gergely és Trippon Norbert (j2) elhagyja a Városháza dísztermét 2019. május 29-én

Forrás: MTI

Fotó: Bruzák Noémi

Gyurcsány Ferenc őszödi beszédéhez hasonló módon fakadt ki az újpesti DK-s alpolgármester politikustársai előtt - ismerteti a Mandiner.

Trippon Norbert nemrég arról beszélt, "bebizonyosodott, hogy a hivatal érintett dolgozóinak nem sikerült precízen, pontosan és lelkiismeretesen dolgozniuk" – ezzel arra utalt, hogy a városrész 2023-as büdzsétervezete után a 2022-es zárszámadást sem sikerült úgy beterjeszteni a grémium elé, hogy abban ne legyenek súlyos hibák, például 15 milliárd forintos eltérés a vagyonmérleg eszköz- és forrásoldala között. 

A jegyzőnek címezve úgy fogalmazott,

sokszor, jegyzőasszony, kupleráj van, a kollégák egy része lelkiismeretlen, azt nézi, hogy mikor tud hazamenni, pontatlanul dolgozik, összevissza leveleznek, az akták kuplerájosak (sic!) és rendetlenek. 

Majd hozzátette:

De itt mindenki k**vára szereti a fizetést felvenni, mindenki k**vára szeret munkaidő vége előtt hazamenni. Tisztelet a kivételnek, azoknak a kollégáknak, akiknek nem munkaideje, hanem munkaköre van.

A botrányos felszólalás és a további részletek IDE kattintva olvashatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában