Bűneset

2023.06.01. 14:18

Szerelemféltés miatt ölhette meg férjét a zalalövői asszony (frissítve)

Rejtélyesnek tűnő halálesetről kapott értesítést csütörtök délelőtt szerkesztőségünk, egy olvasónk elektronikus levélben arról tájékoztatott bennünket, hogy a Zalalövőt elkerülő út hídja alatti füves területen holtan találtak egy helybéli férfit.

Gyuricza Ferenc

Illusztráció

Forrás: pixabay.com

Az információt érdeklődésünkre több zalalövői lakos megerősítette. Elmondták: az elhunyt férfi a város budafai településrészén lakott, s feleségével együtt részt vett azon a hét végi rendezvényen, amiről szerdai számunkban tudósítottunk is. Hírforrásaink szerint a házaspár közötti kapcsolat nem volt harmonikus, többször látták-hallották veszekedni őket, ezért is vették örömmel, hogy a hét végi rendezvényen, a délután során még szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. A férfi halálhíre megdöbbenést okozott, hiszen nagyon sokan ismerték és kedvelték őt a városban.

Az ügy kapcsán a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiadott egy közleményt, ebben azt írják, hogy a nyomozás adatai szerint 2023. május 27-én az esti órákban zalalövői családi házukban, szerelemféltés miatt szóváltás alakult ki egy házaspár között. A vita során a feleség bántalmazta férjét, akit többször kézzel megütött, egy üveggel fejen dobott és hanyatt lökött. A férfi ezután autóval elment otthonról, majd néhány órával később belehalt sérüléseibe. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 38 éves nőt, aki az eljárás során szabadlábon védekezhet.

Zalalövőn érdeklődve azt tudtuk még meg, hogy a házaspár otthona a hét végén lezajlott program helyszínéhez közel található. Két kiskorú gyermekük van. A városban élők azt is elmondták: a 37 éves férfire vasárnap közvetlenül a saját autója mellett bukkantak rá, s amikor megtalálták, még mutatott életjeleket, ám amire a rohammentő kiért a helyszínre, addigra elhunyt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában