A felkészülésben oktatója, László Szilvia volt segítségére

2024.03.26. 11:25

Második helyen végzett Lucz Róbert az országos Kossuth Zsuzsanna egészségügyi szakképzési versenyen

Zaol.hu

A díj átadása után: dr. Oláh András MESZK oktatási és továbbképzési igazgató, Lucz Róbert, László Szilvia felkészítő oktató, dr. Balogh Zoltán MESZK elnök

Forrás: MESZK

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Vármegyei Területi Szervezet tájékoztatása szerint a 2023/2024 tanévben az országos szervezetük által meghirdetett II. Kossuth Zsuzsanna nemzeti egészségügyi szakképzési verseny döntőjét március 20-án Budapesten rendezték meg. Ezen a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Deák Ferenc Technikum 12. évfolyamos tanulója, Lucz Róbert belgyógyászat és ápolástan témakörben országos második helyezést ért el. Hónapokon át tartó felkészülés előzte meg a sikert, ebben oktatója, László Szilvia volt segítségére. Az iskolában az elméleti tudást sikerült elmélyíteni, míg a duális képzőközpontban, a Zala Vármegyei Szent Rafael Kórház skill-laborjában a gyakorlatban teljesítették az egyes munkafolyamatokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában