Chelsea: Mbappé édesanyja kiakadt, amiért nem szerződtették a fiát

Vágólapra másolva!
2022.06.22. 11:33
null
Képzeljük el Mbappét Chelsea-mezben (Fotó: Getty Images)
Nem mindennapi történetet mesélt el Serge Daniel Boga, a Chelsea egykori játékosmegfigyelője. Állítása szerint ő már 2012-ben felfigyelt Kylian Mbappéra, aki a londoni együttesnél próbajátékon is részt vett. A fiatal francia jól szerepelt, de mégsem szerződtették egy mérkőzés után, az édesanyja pedig kiakadt.

 

A Chelsea korábbi játékosmegfigyelője, Serge Daniel Boga Kylian Mbappéról beszélt. A francia támadó 2012-ben 14 esztendősen vett részt próbajátékon a londoni együttesnél.

Mbappé egy Charlton elleni 7–0-ra megnyert összecsapáson mutatta meg, mit tud, azonban a jó szereplése ellenére sem szerződtette őt a Chelsea.

„A Chelsea hívta meg őt először próbajátékra, hamarabb, mint a Real Madrid” – mondta Boga a goal.comnak.

A szakértő egy Nike-nál dolgozó ismerősétől hallott először Mbappéról. Az ifjú tehetség akkor az AS Bondyban futballozott, amely egy Párizshoz közeli kis egyesület. Boga első látásra tudta, különleges srácról van szó, s elmondása szerint mindenkit felhívott a Chelsea-nél.

A klubnál azt mondták, hogy Mbappénak vissza kell majd menni egy újabb próbajátékra – ez pedig az édesanyját igencsak feldühítette.

„A fiam nem jön vissza. Vagy most szerződtetik, vagy öt éven belül 50 millió euróért megvehetik” – mondta Mbappé édesanyja.

Természetesen a Chelsea-nél nem tűrték el ezt a hangnemet, így az üzlet nem jött létre. Az mondjuk tény, hogy Mbappé anyukájának igaza volt, sőt még keveset is mondott – az az 50 millió a PSG klasszisának új szerződése után nagyjából a bal lábára sem lenne elég.

Mint azóta tudjuk, Mbappé végül a Monacóban kötött ki, ahonnan 2018-ban a Paris Saint-Germainbe igazolt. A Transfermarkt jelenleg nagyjából 160 millió euróra becsüli a 23 esztendős futballista értékét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik