MU: „olyan rossz, mint a csapat” – a szurkolók utálják az új mezt

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.08.12. 13:32
A Manchester United gyakorlatilag mindennel kihúzza a gyufát a szurkolóknál ezen a nyáron: nem elég a botrányos PL-rajt és átigazolási időszak, most még a harmadik számú mezzel is kivívták a drukkerek haragját. Íme, a „vörös ördögök” zöld szerelése.

A 2022–2023-as idényre készült hazai mezzel még sikerült megvennie a szurkolóit a Manchester Unitednek. Akkor azonban még naiv optimizmussal várták a szezont a rajongók – Ten Hag érkezésével új igazolásokra számítottak, ráadásul az előszezonban jó játékot produkált a csapat. hazai mezzel még sikerült megvennie a szurkolóit a Manchester Unitednek. Akkor azonban még naiv optimizmussal várták a szezont a rajongók – Ten Hag érkezésével új igazolásokra számítottak, ráadásul az előszezonban jó játékot produkált a csapat.

Azóta viszont a valóság mindenkit „arcon csapott” az Old Traffordon, s a Brightontól elszenvedett hazai vereség után már az új, harmadik számú szerelés sem hozza lázba a fanatikusokat – mondjuk, érthető… Íme, a mez!

A zöld felső láttán sokan azonnal trollkodásba kezdtek Twitteren – van aki szerint olyan, mint egy kapusmez, de sokan egyszerűen csak csúnyának találják.

„Ez olyan rossz, mint a csapat.”

„De Gea volt a legjobb játékosunk az előző évadban. Legyen belőle tizenegy!”


„Úgy akarjuk megerősíteni a védelmet, hogy tizenegy kapussal állunk fel.”


„Őszintén mondom, ez az egyik legrondább mez, amit valaha láttam.”


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik